$ SEK

Business

För professionella användare och återförsäljare

BatteryChampion.se har en väldigt bra erfarenhet av att sälja batterier runt om i hela världen. Vi kan mer eller mindre byta ut alla batterier för PDA's, smart phones, GPS , MP3 spelare, digital kameror, bärbara och mycket mer.

Vill du ha ett företagskonto för att kunna beställa hos oss? Vänligen kontakta företagssupporten. Vill du ta en titt på våra produkter, klicka här.

Ladda ner våran kampanjs reklamblad(på Engelska) (5 MB)

Varför ersättningsbatterier?

Kostnadsbesparingar

Varje år slängs många apparater helt i onödan. BatteryChampion batterier förlänger livslängden för dina apparater med flera år. Detta medför att du kan få ut mer av dina apparater och på så sätt spara pengar och på miljön.

Produktivitet

Dåligt fungerande batterier kan medföra frustration hos de anställda. Att byta ut dessa batterier tar bort frustrationen och bidrar därmed till högre produktivitet.

Rörlighet

Om dina anställda använder mobiler regelbundet, då kan ett nytt batteri med ökad kapacitet fördubbla mobilens batteritid.

Miljö

Du bidrar till en bättre miljö när du väntar med att byta ut en enhet. Ett nytt batteri ger din enhet en ny chans samtidigt som du bidrar till att minska mängden elektronikavfall.


utbytesbatteri för:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.

Godkänn
X