$ SEK

Business

Service

BatteryChampion.se står för:

  • batterier som passar över 200.000 enheter
  • låga priser
  • Högkvalitativa batterier
  • Hög kvalitetsservice
  • utmärkt garanti
  • minimiorder endast € 350,-
  • specialpriser och förmånliga rabatter

Garanti

Alla produkter har ett 12 månaders garanti. Garantin gäller ifall köparen har installerat batteriet ordentligt i enheten och behandlat batteriet korrekt. Mer om rätt användning av ditt batteri kan du hitta på kvalitetssidan För mer köpinformation, läs våra termer och villkor

Leverans

För företagsordrar skickar vi våra produkter via pålitliga och snabba fraktföretag så som UPS, TNT och FedEx. Kontakta oss gärna om du har frågor angående leveranser.


Betalning

BatteryChampion.se erbjuder flera betalningmetoder. Du kan betala genom vanliga banköverföringar eller med ditt MasterCard- eller VISA-kreditkort. Förutom det erbjuder vi också betalning via PayPal. När du har ett företagskonto hos oss kan du enkelt lägga till kapital till ditt konto. Lagda ordrar kommer då automatiskt att dras av från ditt konto.

BatteryChampion har tusentals kunder runt om i världen.
Ett urval ur några av våra företagskunder:


Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.

Godkänn
X