usd sek
Svenska Engelska
BatteryChampion.
BatteryChampion.se
Global fri leverans Global fri leverans
30-dagars pengarna tillbaka garanti! 30-dagars pengarna tillbaka garanti!
  stort utbud och bra priser
  Bra och redig hemsida. Lever upp till utlovad leveranstid.
  Snabb och bra service, lätt att beställa och bra utbud. Rekomenderas varmt!
Produkt snabbsök
På BatteryChampion.se, hittar du batterier, adaptrar och tillbehör till över 100 000 olika typer av enheter och märken. Vi har sedan 2006 levererat varor till över 850.000 kunder runt om i världen. Vår verksamhet styrs av 5 grundläggande principer:
  1. Låga priser
  2. Högkvalitativa produkter
  3. Fri frakt världen över
  4. 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  5. Fabriksfärsk
Fabriksfärsk
BatteryChampion.se levererar alltid fabriksfärska batterier. Med tiden förlorar batterier kapacitet, även om de inte används. Många importörer och återförsäljare förvarar sina batterier i lagerlokaler under lång tid före försäljning. BatteryChampion.se garanterar att ett batteri levereras omedelbart efter framställningen, tack vare samarbete med våra tillverkare. På så vis får du alltid ett nytillverkat och förstklassigt batteri! Det kan hända att din produkt skickas direkt från en av våra andra anläggningar, istället för att skickas från lager. Den kan skickas från Nederländerna eller Hongkong, och leveranstiden är därför i allmänhet 1-2 veckor.
Fri frakt
BatteryChampion.se erbjuder fri frakt på alla produkter i vår webbutik (eventuella tullavgifter kan tillkomma). Om du har några frågor kan du höra av dig till vår kundtjänst.
Leverans
Batterier och tillbehör skickas i den mån det är möjligt i postförpackningar som får plats i din brevlåda. På så vis behöver du inte vara hemma för att ta emot din beställning. Större produkter skickas som paket, som budet överlämnar till dig personligen vid dörren.
Rekommenderad försändelse
Om du vill kan du få din beställning skickad som rekommenderat försändelse. För en sådan försändelse betalar du 31,20 SEK. En rekommenderad försändelse gör det möjligt för dig att kontrollera var ditt paket befinner sig under transporten. Eftersom många beställningar skickas i postförpackningar, är det emellertid inte alltid möjligt att få exakt sändningsstatus under hela transportförloppet.
Har du några frågor om leveranser? Så är du välkommen att kontakta oss.

BatteryChampion.se Webutation reputation score: excellent

copyright BatteryChampion.se © 2004 - 2019

För att vår webbsida ska kunna fungera bra, använder vi oss av cookies. Läs vår cookie policy. om du använder vår webbsida, antar vi att du godkänner det.

Godkänn
X