Bäst på batterier, adaptrar och belysning!

  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Free delivery for orders over 620,00 SEK
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Raid Kontrollerkort

Om du har ett bra batteri i din RAID controller kan du vara förvissad om att den har en lång drifttid och fungerar på ett tillförlitligt sätt. Vi erbjuder nya batterier tlll olika RAID controllers från sådana märken som Compaq, Dell, HP och IBM. Dessa högkvalitativa batterier har alla stor kapacitet. Därmed kan du vara övertygad om att dina filer alltid är säkra.

Bläddra bland alla märken nedan

Hittar du inte vad du letar efter? Prova sökfunktionen

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Magnus Brännmark betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Adaptec 4805SAS batteri (1800 mAh 3.7 V)
Allmänt:
Nice service, enkelt att handla, var lite osäker på om man skulle få några grejor men det funkade perfekt och jag kommer fortsätta handla här och kommer att rekomendera er till andra.
Om Produkterna:
Bra, exact som orginal batteriet!
Läs recensioner från andra kunder
  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Free delivery for orders over 620,00 SEK
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.