Bäst på batterier, adaptrar och belysning!

  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Välj lätt produkt eller kategori

Recensioner

Ants Neo betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
HTC Touch HD T8282 batteri (2700 mAh, Svart)
Allmänt:
Fungerade mycket bra, jag hittade det jag sökte, beställde och fick produkten på några dagar eller var det kanske vecka, minns inte nu. Prisvärt var det.
Om Produkterna:
Fungerar skitbra, utom att volymknappen fick jag återanvända från originalskalet. Det fungerar, men den sitter lös när man öppnar skalet för att komma åt batteriet. Risk för att man tappar bort det är stort. Även batteriet glappar ordentligt så telefonen stänger av sig, men det åtgärdade jag med en pappbit som jag klämde mellan batteriet och luckan.. Har inte haft glapp sedan dess. Grym batteritid nu och enklare med en tjockare telefon att hålla i telefonen! Rekommenderas till denna model av telefon.
Läs recensioner från andra kunder
  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.