$ SEK

Business

Kontakt

Vill du göra en order eller bara kolla lagerstatus på ett batteri du behöver? Vill du veta mer om vårat företag, procedurer och policies? Då är du välkommen att kontakta oss genom att maila business@batterychampion.se eller genom att fylla i formuläret nedanför.

Mail adress:
BraunOni B.V.
Luchthavenweg 81 - 139A
5657 EA Eindhoven
-The Netherlands-

KvK (Trade Organization) nr: 08129450
Tax nr: NL8177.51.920.B01

Bank:
ING Bank nr: NL12INGB0657542822

For international transactions, please use:
BIC INGBNL2A
IBAN NL12INGB0657542822


Kontakt forumlär
Namn:
E-postadress:*
Ämne:*
Meddelande:*

Vänligen notera: den här typen av inmatningar och email som skickas till business@batterychampion.com angående konsumentordrar kan inte bearbetas av den mottagande supporten. Dessa meddelanden kommer att vidarebefordras (med viss dröjsmål) till konsumentsupporten (info@BatteryChampion.se).

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.

Godkänn
X