Bäst på batterier, adaptrar och belysning!

  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Välj lätt produkt eller kategori

Batterier till alla apparater runt om i världen

På BatteryChampion.se hittar du batterier och tillbehör till över 100 000 olika apparater och märken. Sedan 2006 har vi levererat produkter till mer än 1.000.000 kunder världen över. Kan du inte hitta produkten du söker? Ta i så fall kontakt med vår kundtjänst: info@BatteryChampion.se. Vi hjälper dig gärna!

Recensioner

Kristoffer Tinglöf betygsatte oss:
(5/5)
Produkt:
Micro SD (SDHC) Class 4 4 GB Minne / lagring
Allmänt:
Tycker att batteryupgrade är en bra och billig sida. Rekommenderar sidan. Men tycker att frakten kanske skulle varit typ 2 dagar snabbare, men varorna skickas från Hong Kong så förstår om det inte är möjligt. Men i och med att det är så bra och billiga grejer så tycker jag att det är värt att vänta (= Jag tycker att ni ska skriva lite tydligare om det att produkterna inte alltid kommer samtidigt. Jag beställde två saker och först fick jag bara den ena och blev lite små sur/orolig att det hade blivit fel, men nästa dag kom min andra sak. MVH Tinglöf
Om Produkterna:
Jag är hel nöjd med mina produkter.
Läs recensioner från andra kunder
  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.