$ SEK

Business

Teknologi

Kvalité

Batterier tillhandahållna av BatteryChampion.se är av högsta kvalitet. Genom vår väldigt bra fungerande produktionsprocess är det möjligt för oss att erbjuda batterier av högre kapacitet och kvalité än många originalbatterier på många enheter. Våra batterier är gjorda av premium material och är elektroniskt skyddade emot överladdning. Mer om rätt användning av ditt batteri kan du hitta på kvalitetssidanUtvecklings anläggningar

Hittar du inte batteriet du letar efter?
Vi erbjuder inte bara batterier i lager, utan vi kan också göra special gjorda batterier. Dessa special gjorda batterier kan beställas i förvånande minimum kvantiteter. Snälla kontakta oss för villkor om specialgjorda batterier.

Produktion

Alla våra produkter är tillverkade av högsta kvalité. Alla produkter uppfyller ISO9001, UL och CE krav. Batterierna uppfyller även RoHS miljö standard som har varit i kraft sedan juli 2006.

För råd och tips på användning och funktion för våra batterier, var god och kontakta vår företagskonto administratör för att få hjälp med ditt specifika fall.

Mycket mer information kan du hitta på BatteryUniversity. Ta del av BatteryUniversitys laddningstips så du får ut mycket mer ur ditt batteri!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.

Godkänn
X