Bäst på batterier, adaptrar och belysning!

  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

BTH-DV7_H batteri (6600 mAh, Svart)

Inte längre tillgänglig


Denna produkt är tyvärr inte längre tillgänglig Men vi har andra kompatibla produkter för följande apparater:

HP HDX X18-1000
HP Pavilion HDX X18-1088EZ
HP Pavilion HDX X18T-1000
HP Pavilion HDX X18-1300
HP Pavilion HDX X18-1200
HP Pavilion HDX X18-1100
HP Pavilion HDX X18-1099UX
HP Pavilion HDX X18-1090EZ
HP Pavilion HDX X18-1080EW
HP Pavilion HDX18-1000

Är din apparat inte listad här? Rulla ned för att se fler kompatibla apparater.
David Sylvander
betygsatte oss:
(4/5)
Allmänt:
Jag uppskattade inte lådan som den sändes i då den var mos när den kom fram och genom blöt och söndrig. Men Produkten var oskadd och fungerar utmärkt så där har jag annars inget att klaga över... tack för hjälpen till ett nytt batteri liv för min laptop!
Om produkten:
Fungerar fint och den större storleken lyfter upp datorn lite vilket gör det mer ergonomiskt för händerna.
Mikael Jakobsson
betygsatte oss:
(5/5)
Allmänt:
Billgt, superbt snabbt! Precis så som man som kund vill ha det! En eloge....
Om produkten:
Fungerar utmärkt och tycker om den extra batteritid jag fått i förhållande till orginalbatteriet.

Alla enheter

Försäkring och garanti
Denna BTH-DV7_H batteri (6600 mAh, Svart) kommer med 12 månaders garanti. Utöver detta erbjuder vi en unik 30-dag pengarna tillbaka garanti: ifall du inte är nöjd med produkten, oavsett orsak, kan du alltid returnera den och få pengarna tillbaka.
Kvalitet och säkerhet
Denna BTH-DV7_H batteri (6600 mAh, Svart) innehåller avancerade tekniska komponenter och har testats enligt strikta CE-säkerhetsnormer. Denna BTH-DV7_H batteri innehåller ett chip som förhindrar överladdning och kortslutning. Utöver detta är BTH-DV7_H batteri tillverkad av hög kvalitets celler som inte drabbas av så kallade 'minneseffekter'.
Tips!
Använder du din Notebook i stor utsträckning? Köp ett extra batteri för din notebook. På detta sätt kommer du alltid att ha extra kapacitet med dig, som kommer att förhindra att du hamnar utan ström när du är på språng.
Mobil energi
Är du ofta hastigt sökande efter ett eluttag? Oavsett var du är, denna BTH-DV7_H batteri från BatteryChampion.se, försäkrar dig att du kan använda din notebook så länge som möjligt. Våra batterier är av hög kvalitet och hög kapacitet så att du inte blir utan din notebook halvvägs genom dagen.
Fabrik tillverkad
Den BTH-DV7_H batteri är factory fast. Batterier förlorar sin prestationsförmåga över dess livstid även när de inte används. Många importörer och återförsäljare lagrar sina batterier i förråd i en lång tid innan de börjar säljas. BatteryChampion.se Vi försäkrar oss om att de beställda batterierna ska bli levererade direkt efter produktionen genom att arbeta tillsammans med tillverkarna. Så att du kan vara säker på att du får ett helt nytt batteri av hög kvalite!

Köper du för ett företag?

Upptäck våra rabatter och erbjudanden för företag!

  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Fri frakt denna vecka!
  • Över 1.000.000 kunder

Frågor? Mejla oss: info@BatteryChampion.se

Vi använder oss av cookies för att kunna anpassa vårt innehåll och våra erbjudanden till dig och för att kunna tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår besöksstatistik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra samarbetspartner för sociala medier, annonsering och analysering, som kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Du godkänner våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats. Läs mer.